Formule 1 live stream

Gratis live stream Formule 1 Jeddah 2023. Mis niks van de race van zondag 19 maart 2023 gratis live online. Vanaf 18:00 uur wordt de race gehouden in Jeddah in Saudi-Arabië. Zorg dat je niks hoeft te missen van de spannende race, de tweede van dit seizoen, waarin Max Verstappen opnieuw live en gratis te zien is via deze link. In ons live stream overzicht kun je gratis en live online kijken naar alle wedstrijden van de Formule 1. Zo mis je niks van deze spannende autosportwedstrijden, met Nederlands commentaar. Volg hier ook de live stream van Max Verstappen, die afgelopen seizoen eenvoudig wereldkampioen werd en dit seizoen weer het opneemt tegen coureurs van Ferrari en Mercedes, zijn grootste rivalen.

Op dit moment zijn we in afwachting van het nieuwe seizoen en zijn er dus nog geen live streams beschikbaar. Maar je kan wel genieten van de hoogtepunten uit het vorige seizoen door de Formule 1 beelden hier te bekijken.

formule 1 live stream vandaag

Live Formule 1 kijken bij ViaPlay

Zoals iedereen wel weet, kan je geen Formule 1 meer bij Ziggo kijken, maar moet je aankloppen bij ViaPlay. Ben jij een grote fan van de Formule 1 en wil je niets missen van al het spannende actie op de circuits? Jammer genoeg zijn de rechten van de Formule 1 in handen van het Scandinavische ViaPlay, waarvoor je een abonnement moet afsluiten om de wedstrijden te kunnen bekijken, helaas! Dit geldt helaas ook voor de Formule 1 live stream van Ziggo, die niet meer beschikbaar is vanaf het seizoen 2022 en dus ook niet meer in 2023.

Maar gelukkig hoef je niet te treuren, want er zijn nog genoeg andere internationale aanbieders die de wedstrijden van de Formule 1 uitzenden. Zo kun je ook Formule 1 live stream vandaag nog genieten van de spannende racewedstrijden, met de huidige wereldkampioen Max Verstappen in actie. En wie weet, misschien wordt hij dit seizoen wel opnieuw wereldkampioen, net als in het seizoen 2021 en in 2022, toen hij de eerste Nederlander ooit werd die deze titel behaalde. En dat was ook nog eens ontzettend spannend, want hij stond tot de laatste wedstrijd gelijk in punten met Lewis Hamilton van Mercedes. Al met al is de Formule 1 een enorm populaire sport, zo bleek uit onderzoek dat liet zien dat maar liefst vijf miljoen mensen naar de laatste wedstrijd van het seizoen 2021 keken. Het jaar erna ging dan wel wat makkelijker, maar dat wil niet zeggen dat het drie op een rij gaat worden! Dus sluit snel een abonnement bij ViaPlay af, of zoek naar andere aanbieders, en mis geen enkele race!

Hoe laat begint de formule 1 vandaag?

De tijdsverschillen die voorkomen bij de verschillende locaties waar de Formule 1 wedstrijden plaatsvinden, kunnen het soms moeilijk maken om te weten wanneer de races van start gaan. Dit is vooral relevant als je de Formule 1 live stream online wilt bekijken, of als je Max Verstappen vandaag live op tv wilt zien racen. Sommige wedstrijden starten overdag, terwijl andere pas in de avonduren van start gaan. Bijvoorbeeld, de wedstrijd in Australië begint al om 06:10 uur. Het is daarom verstandig om regelmatig te checken wanneer de live stream van de Formule 1 op de website start. In de informatie op de website kan je een duidelijk overzicht vinden van de actuele tijden van de wedstrijden. Zo hoef je geen seconde van de wedstrijd te missen. Zet eventueel een reminder in je agenda met de starttijden van de wedstrijden van de Formule 1, zodat je altijd en overal de live stream kunt bekijken en genieten van deze spannende autosportwedstrijden.