Voetbal Vandaag: Is er voetbal vanavond?

Op deze website vind je een actueel overzicht van alle voetbalwedstrijden die vandaag worden gespeeld, zowel in Nederland als in de internationale competities. Of je nu op zoek bent naar het programma van vanavond of specifiek geïnteresseerd bent in de internationale wedstrijden van vandaag, op onze website kun je snel en eenvoudig alle informatie vinden die je zoekt. als je je dus afvraagt of er voetbal op tv is vanavond, of dat je gewoon wilt weten wat de uitslagen van voetbal zijn deze dag, dan zit je hier goed!

Programma Eredivisie vandaag

vrijdag 20 januari

Excelsior20.00FC Volendam
zaterdag 21 januari

NEC18.45FC Emmen
PSV20.00Vitesse
SC Cambuur20.00Sparta
RKC21.00Go Ahead
zondag 22 januari

sc Heerenveen12.15FC Groningen
FC Twente14.30FC Utrecht
Feyenoord14.30Ajax
AZ16.45Fortuna Sittard

Ons overzichtelijke speelschema toont niet alleen de aanvangstijden van de wedstrijden, maar ook de competitie en eventuele wijzigingen en afgelastingen. Zo weet je altijd zeker of er voetbal vanavond op het programma staat en of er eventuele aanpassingen zijn.

voetbal vandaag op tv

Naast informatie over het programma, bieden we ook live uitslagen, tussenstanden en statistieken van wedstrijden, zodat je de voetbalwedstrijden van vandaag en vanavond in real-time kunt volgen. Ook bieden we een tv-gids voor alle zenders waarop voetbal wordt uitgezonden, zodat je precies weet wanneer je de wedstrijden live op tv kunt volgen of samenvattingen kunt bekijken. Of er nu voetbal op tv vanavond is of niet, met onze website ben je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.

Voetbal Vandaag is een website die een actueel overzicht biedt van alle voetbalwedstrijden uit de Nederlandse en Europese topcompetities. Op de website kun je het complete voetbalprogramma raadplegen van wedstrijden die vandaag, morgen en deze week worden gespeeld en die in Nederland op tv of via livestream te zien zijn. Het programma is overzichtelijk weergegeven in een speelschema, gesorteerd op competitie, datum en aanvangstijden. Dit wordt dagelijks meermaals geüpdatet en gecontroleerd op wijzigingen en afgelastingen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste informatie.

Daarnaast biedt de website ook live uitslagen, tussenstanden en statistieken van wedstrijden. De livescores zijn razendsnel beschikbaar zonder dat je hiervoor een app hoeft te downloaden, zodat je als eerste op de hoogte bent van de doelpunten en tussenstanden. Bij elke livescore is het wedstrijdverloop te vinden, waarbij de makers van doelpunten, wissels, gele en rode kaarten live worden geregistreerd. Ook zijn er belangrijke live statistieken beschikbaar, zoals balbezit, schoten op doel, reddingen van de keeper, aanvallen, vrije trappen, buitenspel en overtredingen.

Op de website is ook een overzicht beschikbaar van de voetbaluitslagen van vandaag, gerangschikt op aanvangstijd en competitie. Hierdoor kun je snel en eenvoudig zoeken naar de uitslagen van de Eredivisie, Champions League of damesvoetbal. Bij elke uitslag is een pagina beschikbaar waar je de wedstrijd kunt analyseren aan de hand van handige statistieken.

Tot slot biedt de website ook een tv-gids voor alle zenders waarop voetbal wordt uitgezonden, zodat je precies weet wanneer er een live wedstrijd of samenvatting te zien is. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de voetbalwedstrijden die op tv worden uitgezonden.