Het winnen van een pokertoernooi is altijd de grootste inspiratie geweest voor beginners. De meeste spelers worden van nature aangetrokken door hoge uitbetalingen en de wens om te winnen, terwijl anderen klaar zijn om deze overwinning te behalen, uiteindelijk het spel te domineren en een winstgevende speler te worden; We denken dat het een perfect bewijs is van wat we doen.

Ongeacht de reden achter deze taak, zelfs als cash game-speler kan je een heel eind komen door je te concentreren op het winnen van een pokertoernooi.

Tijdens deze beurt is het nodig om enkele concepten te voltooien, uit de comfortzone te komen en verschillende soorten scenario’s in te voeren. In hetzelfde toernooi kun je de ene keer short-stacked zijn en de andere keer long-stacked. Je moet je strategie veranderen en weten hoe je moet spelen met diepe Kim Nixon en druk.

Ook het winnen van pokertoernooien met toegang tot het Cookie Casino inloggen kan een echte test van uithoudingsvermogen zijn. Grote toernooien zijn enorme marathons en kunnen gemiddeld 6 tot 12 uur duren, met uitzondering van meerdaagse toernooien die een enorme prijzenpot bieden.

1. Concentreer u op uw overleving

Bij cash games moeten we ons concentreren op het verhogen van onze winsten. Je kunt een willekeurig aantal berekende risico’s gebruiken om grote potten te winnen alsof je geen chips meer hebt. Koop alleen nieuwe en nieuwe kerken.

Als je in pokertoernooien geen fiches meer hebt, word je geëlimineerd van het toernooi en heb je geen kans om te winnen. Daarom zijn deze risicovolle investeringsmogelijkheden op de lange termijn niet altijd lonend.

Je doel om pokertoernooien te winnen is om te overleven! Dit betekent dat je misschien probeert de grote pot te winnen met speculatieve handen, maar dat het niet in je belang is om een ​​aanzienlijk deel van je stack en je leven in het toernooi te investeren.

2. Kies een betere hand voor de flop

Als je het bovenstaande advies volgt, is een deel van de strategie om een ​​pokertoernooi comfortabel te overleven, het kiezen van een goede hand voor de flop.

Een goed gespeelde gemiddelde hand kan winstgevend zijn, maar gaat vaak ten koste van een aanzienlijk deel van het toernooi of de stack en kan later verloren gaan. Zelfs als je af en toe een grote pot wint, wil dat nog niet zeggen dat je het toernooi wint.

De overgrote meerderheid van spelers die pokertoernooien winnen, speelt slechts 20-25% van hun spellen. Ze weten dat ze de risico’s die ze nemen moeten beheersen om vaker de laatste stap te zetten.

Concentreer u dus op superieur handspel en speel agressief om risico’s te minimaliseren. En je goede maar twee ljv-spelers zoals JJ, TT, AJ zullen proberen de juiste positie te spelen en zich meestal concentreren op overleven tot de laatste ronde.

3 – U hoeft zich geen zorgen te maken over het gemiddelde aantal fiches

Open je regelmatig de toernooi lobby om te zien hoeveel fiches een speler gemiddeld heeft? Doe dat nooit meer! Als je een pokertoernooi wilt winnen, moet je begrijpen dat de weg naar succes vol ups en downs is en dat je chipcount altijd ver onder of boven het toernooi gemiddelde ligt.

4 – Je weet hoe je moet schakelen

Nu moet ik denken dat het helemaal schoon is. Hij praat uitgebreid over hoe belangrijk het is om het toernooi te overleven, betere handen te kiezen en je geen zorgen te maken over shortstacks. Maar we weten dat het winnen van pokertoernooien niet genoeg is.

Schakelen in een toernooi betekent begrijpen en aanpassen aan de dynamiek van het spel. Als je goed poker speelt, kunnen je tegenstanders denken dat je een “rock” bent, dus je kunt later in het toernooi en wanneer de blinds hoog zijn van dit imago profiteren om je blufrequentie te verhogen. De witte media profiteren van wat je tegenstander van je denkt.

5 – Verken de bubbel van Turnowsky

‘De toernooi bubbel is wanneer de prijzenpot op het punt staat te barsten.’

Het hangt echt af van de grootte van het toernooi en het aantal inschrijvingen.

Het is belangrijk om je tegenstanders onder druk te zetten en op dit punt agressiever te zijn als je een pokertoernooi wilt winnen. De meeste spelers wachten in deze fase tot de prijzenpot explodeert, zodat ze het toernooi niet met lege handen verlaten. Dit betekent dat mappen meer handen hebben en minder ganja tv.

Tegelijkertijd is dit het stadium waarin de blinds en antes hoog zijn en de beloningen voor een succesvolle stem hoog zijn. De combinatie van deze twee elementen zorgt voor een uitstekende opening voor het oppakken van grote potten met weinig tot geen weerstand.

6 – Richt op de zwakste speler

Deze tip is voor het eindtoernooi als je nog maar twee of drie tafels over hebt of alleen de finale zonder tafel.

win In een pokertoernooi dat deze niveaus al heeft bereikt, wordt Het enige dat je moet weten, is hoe je een gevecht kiest. Als je de pro-spelers blijft raken, zullen ze je overhalen om gepakt te worden of de passes zullen je nog veel meer bevechten.

En ten tweede, speelt niet alleen je eigen kaarten, maar speel ook de hand van je tegenstander. Het maakt dus niet uit wat je in handen hebt, het maakt niet uit wat je tegenstander niet heeft.

Richt dus op de zwakste speler in het toernooi. Deze spelers zijn transparanter over het bereik van de handen die ze spelen, kunnen nauwkeuriger lezen wat ze hebben en dienovereenkomstig spelen.

7 – Stel volume genoeg spellen in

Rome is niet in een dag gebouwd. Het kost tijd en moeite om dingen op gang te krijgen. Bij Zlatko draait alles om poker, en het feit dat alles klopt, verandert altijd. Het advies hier is om de motivatie niet te verliezen, niet onderweg ontmoedigd en gedesillusioneerd te raken, geen kraker te zijn.

Als je een pokertoernooi wilt winnen, moet je veel spel collecties afdrukken. Een professionele gokker verliest bijvoorbeeld oneindig veel meer dan hij wint. Zelfs als je jezelf vaak in een voordelige positie plaatst, zullen de beloningen altijd op de lange termijn zijn, vooral als het doel is om te winnen en te profiteren van het toernooi.

Als u bijvoorbeeld de database van professionele spelers bekijkt die tot 20.000 toernooien hebben gespeeld, vindt u niet meer dan 100 overwinningen, u kunt ze zien. Wees geduldig en investeer in je kennis van het spel, want dit pad kan nog meer problemen veroorzaken als je op de leercurve zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here